We produceren en leveren alle producten nog steeds, plaats dus gerust je Resnap-bestelling. Wij nemen wel de nodige voorzorgsmaatregelen om ons personeel te beschermen, maar we behouden daarbij de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent.

Foto's bewerken:

1. Open je fotoboek.
2. Klik op de pagina die je wilt bewerken. De pagina wordt vergroot.
3. Klik op de foto die je wilt bewerken. Er verschijnt een pop-up.
4. Je kunt het volgende bewerken:
- Bijsnijden: Versleep de foto binnen het kader om de uitsnede te wijzigen.
- Roteren: Klik op de cirkelpijl onderaan de foto.
- Tekst toevoegen / wijzigen: De tekst bewerken die onderaan de foto wordt geplaatst.

Pagina's bewerken:

1. Open je fotoboek.
2. Klik op de pagina die je wilt bewerken. De pagina wordt vergroot.
3. Je kunt het volgende bewerken:
- Foto toevoegen: Voeg een extra foto toe aan de pagina. Dit verandert automatisch de lay-out van de pagina.
- Verander lay-out: Hier kun je kiezen uit een aantal verschillende lay-outs. Je kunt de lay-out ook aanpassen door de schuifregelaar tussen foto's naar de gewenste positie te slepen.

Kaft bewerken:

1. Open je fotoboek.
2. Klik op de kaft.
3. Hier kun je het volgende bewerken:
- Foto toevoegen: foto toevoegen van geüploade foto's.
4. Klik een tweede keer op de kaft om het volgende te bewerken:
- Tekst toevoegen / aanpassen: de tekst bewerken die onder aan de foto wordt geplaatst.

Achtergrondkleur bewerken:

1. Open je fotoboek.
2. Klik onderaan het scherm op "Opties". Rechts verschijnt een optiekolom.
3. Klik op "Pagina kleur". Je kunt kiezen uit zwart of wit.