We produceren en leveren alle producten nog steeds, plaats dus gerust je Resnap-bestelling. Wij nemen wel de nodige voorzorgsmaatregelen om ons personeel te beschermen, maar we behouden daarbij de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent.

1. Zodra je tevreden bent met het fotoboek dat je hebt gemaakt, kun je op de blauwe knop "Volgende" onder aan het scherm klikken. Er verschijnt een pop-up waarin je het fotoboek kunt configureren:
Formaat: Selecteer het formaat van het fotoboek.
Papiersoort: Upgrade het fotoboek met de extra opties Premium Glossy papier en Luxe Lay-flat bindtechniek.
Verwijder logo: Verwijder het Resnap logo van de achterkant van het fotoboek.
2. Nadat je de opties voor je fotoboek hebt gekozen, kun je op de blauwe knop "Veilig afrekenen" klikken.
3. Vul het factuur- en bezorgadres in en klik op de blauwe knop "Veilig betalen".
4. Selecteer de betalingsmethode die u wilt gebruiken en volg de instructies op uw scherm om uw betaling te voltooien.

Hoe gebruik ik een couponcode?
Voer je couponcode in bij het afrekenen voordat je je betaalmethode selecteert. Je ziet een plaats om je code in te vullen. Als je problemen ondervindt bij het gebruik van je code, neem dan contact op met de klantenservice voordat je je bestelling plaatst.

Welke betalingsmethodes accepteren jullie?
Je kunt betalen met Visa, American Express, MasterCard, Maestro, Paypal en iDeal. Zodra je betaling is ontvangen, beginnen we met het printen van je fotoboek.

Problemen met bestellen?
Dit kan meerdere oorzaken hebben. We vragen u vriendelijk om het volgende één voor één uit te proberen.
Let op: Je kunt binnen één bestelling meerdere exemplaren van hetzelfde fotoboek bestellen. Fotoboeken die verschillen dienen afzonderlijk besteld te worden.
1. Controleer de internetverbinding en gebruik indien mogelijk een kabel.
2. Controleer of je een standaardbrowser heeft ingesteld. We raden aan Google Chrome te gebruiken.
3. Wis de cookies in je browser. Herstart de browser en open jouw account opnieuw.
Neem contact op met de klantenservice als het probleem niet is opgelost.