We produceren en leveren alle producten nog steeds, plaats dus gerust je Resnap-bestelling. Wij nemen wel de nodige voorzorgsmaatregelen om ons personeel te beschermen, maar we behouden daarbij de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent.

Wordt het e-mailadres niet herkend?
Wellicht ben je via Facebook bij ons terechtgekomen. Probeer in dat geval in te loggen met je Facebook-account.
Als dat het probleem niet oplost, verwijder dan de cookies en caches van je browser. Vernieuw daarna de pagina en probeer het opnieuw.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen/aanvragen?
Email: Ga naar "Aanmelden" in de rechterbovenhoek van de pagina. Klik vervolgens op "Wachtwoord vergeten?" Vul je e-mailadres in. We sturen je een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Neem contact op met de klantenservice als dit niet werkt.
Facebook: Als je een nieuw wachtwoord wilt aanvragen, kan dit alleen via Facebook zelf.