We produceren en leveren alle producten nog steeds, plaats dus gerust je Resnap-bestelling. Wij nemen wel de nodige voorzorgsmaatregelen om ons personeel te beschermen, maar we behouden daarbij de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent.

Enkele pagina toevoegen:

Let op: Voor opmaakbeperkingen kunnen pagina's in onze editor alleen in paren worden toegevoegd, verplaatst of verwijderd. De nieuw toegevoegde pagina's zullen leeg zijn en kunnen alleen handmatig gevuld worden.
1. Open je fotoboek.
2. Scroll naar de pagina's waartussen je een pagina wilt toevoegen.
3. Klik daarna op het "+"-icoon.

Setje pagina's toevoegen:

Let op: Hierdoor worden alle pagina's verwijderd en wordt het hele boek opnieuw gegenereerd alsof het een nieuw project is.
1. Open je fotoboek.
2. Klik op "Opties" onder aan de pagina. Rechts verschijnt een optiekolom.
3. Klik op "Aantal pagina's". Enkele opties zullen verschijnen. Afhankelijk van het aantal foto's die zijn geüpload, zijn sommige opties mogelijk niet beschikbaar.
4. Klik op het gewenste aantal pagina's enons programma genereert een nieuw fotoboek met behulp van de Resnap smart assistant.

Meerdere foto's toevoegen:

Let op: Dit voegt alleen de foto toe aan het project. Daarna moet de foto's nog aan een pagina worden toevoegen.
1. Open je fotoboek.
2. Klik op een willekeurige pagina. Er verschijnt een overzicht van alle beschikbare foto's.
3. Klik op "Foto toevoegen" en vervolgens opnieuw op "Voeg foto's toe".
4. U kunt foto's selecteren die lokaal op uw apparaat zijn opgeslagen.

Wil je foto's toevoegen van Facebook, Instagram, Google Foto's of Dropbox?

Dit is alleen mogelijk door een nieuw project te starten.
1. Klik op het accountpictogram zodra je bent ingelogd en selecteer "Boeken".
2. Klik op "Foto's" bovenaan uw scherm en vervolgens op "Foto's toevoegen" onderaan.
3. Na het selecteren van alle foto's die u aan uw project wilt toevoegen, klikt u op de blauwe knop "Volgende". Er wordt een nieuw fotoboek gegenereerd.