We produceren en leveren alle producten nog steeds, plaats dus gerust je Resnap-bestelling. Wij nemen wel de nodige voorzorgsmaatregelen om ons personeel te beschermen, maar we behouden daarbij de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent.

1. Log in door op het accounticoon te klikken in de rechterbovenhoek.
2. Alle opgeslagen projecten worden weergegeven. Zo niet, selecteer dan het accountpictogram in de rechterbovenhoek.
3. Selecteer "Boeken".