We produceren en leveren alle producten nog steeds, plaats dus gerust je Resnap-bestelling. Wij nemen wel de nodige voorzorgsmaatregelen om ons personeel te beschermen, maar we behouden daarbij de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent.

1. Klik op het accounticoon in de rechterbovenhoek zodra je bent ingelogd.
2. Selecteer "Bestellingen" en je krijgt een overzicht van alle eerdere bestellingen.
3. Zoek het boek dat je opnieuw wilt bestellen en klik onderaan op "Bekijken".
4. Klik op "OPNIEUW BESTELLEN".