We produceren en leveren alle producten nog steeds, plaats dus gerust je Resnap-bestelling. Wij nemen wel de nodige voorzorgsmaatregelen om ons personeel te beschermen, maar we behouden daarbij de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent.

Je kunt de bestelstatus in jouw account bekijken.
1. Nadat je bent ingelogd, klikt op het account-icoon in de rechterbovenhoek.
2. Selecteer "Bestellingen". Het overzicht van alle bestellingen zal verschijnen.
3. Klik op "Bekijken" om de specifieke bestelstatus te bekijken en de track-en-tracelink te vinden zodra uw bestelling is verzonden.