We produceren en leveren alle producten nog steeds, plaats dus gerust je Resnap-bestelling. Wij nemen wel de nodige voorzorgsmaatregelen om ons personeel te beschermen, maar we behouden daarbij de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent.

Wat jammer dat je je account bij ons wilt verwijderen.

Als dit komt door onzekerheid of gebrek aan vertrouwen in ons, neem dan alsjeblieft contact met ons op via onderstaande gegevens of bekijk onze beoordelingen van derden op Trustpilot

Belangrijk: Zodra je account is verwijderd, is er geen manier om deze terug te halen. Als je onlangs een bestelling hebt geplaatst, verwijder dan je account of fotoboek alsjeblieft niet totdat de bestelling is ontvangen.

Je account verwijderen

1. Log in op je Resnap account. Lukt dit niet? Zie Ik kan niet inloggen op mijn account, hoe los ik dit op?
2. Selecteer ''Account'' rechtsboven in het scherm.
3. Selecteer ''Profiel''.
4. Onderaan het scherm klikt je op "Verwijder mijn account".

Let op: Dit is een geautomatiseerd proces dat alleen beschikbaar is als je in de afgelopen 90 dagen geen boek hebt besteld. Als het beschikbaar is, zal je gevraagd worden om opnieuw te bevestigen.

Gaat het mis bij het verwijderen van je account?

Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Voor AVG verificatie hebben we de volgende gegevens nodig:

1. Geregistreerd e-mailadres
  2. Recent(e) bestelnummer(s) *
  3. Afleveradres *
  4. Datum van meest recente bestelling *
  5. Prijs van meest recente bestelling *

Deze informatie kunt je terugvinden in je bevestigingsmail, mocht je een bestelling bij ons hebben geplaatst.*

Wat zijn de gevolgen van het verwijderen van een account?

- Bij het verwijderen van een account worden alle persoonlijke gegevens - inclusief opgeslagen adressen, inschrijvingen voor de nieuwsbrief, foto's, projecten en bestelgeschiedenis - verwijderd uit ons systeem.
- Het verwijderen van een account is permanent en wij kunnen geen informatie meer terughalen als je van gedachten verandert.

Let op: Wij kunnen persoonlijke gegevens niet gedeeltelijk verwijderen.

Het kan momenteel tot 30 dagen duren voordat alles is verwijderd en verwerkt.

Chat

Stel uw vraag 24/7 aan onze vriendelijke chatbot.
Houd uw vraag kort en simpel.